Als broekie aan boord

Als broekie aan boord

30 jaar NOAB! Wat een mijlpaal! Vanaf deze plaats feliciteer ik iedereen die betrokken is bij en voor NOAB.

En wat hebben we allemaal meegemaakt en doorstaan. Als een schip op zee woeste stormen doorstaan en iedere keer weer veilig de havens bereikt! Dankbaar ben ik dat ik van deze 30 jaar bijna 26 jaar getuige mocht zijn. Ik kan mij nog goed herinneren dat ik in het begin als jong broekie het secretariaat aan de Koningsweg in Den Bosch bezocht om een beursstand op te halen. Spannend en geweldig vond ik het tegelijkertijd.

Wat is er veel veranderd in deze 30 jaren en wat gaan we nog aan veranderingen meemaken. Trots ben ik dit samen met de leden, de afdelingsbestuurders, de afgevaardigden, medebestuursleden, medewerkers NOAB en externe partijen te mogen doen! Zo jong en onervaren was ik 26 jaar geleden. Zo jong en onervaren was NOAB toen 30 jaren geleden. Wat is NOAB volwassen geworden, wat zijn we een mooie club geworden en wat zullen we nog aan mooie momenten mee gaan maken. Met en voor elkaar. We doen het samen, #WIJZIJNNOAB.

Dirk-Jan van Blijderveen

Voorzitter NOAB


Ga terug naar de homepagina.

Het bericht Als broekie aan boord verscheen eerst op NOAB.