Klanten

Administratie voor uw bedrijf?

Kost het up-to-date houden van de administratie u (te)veel tijd? Tijd die u misschien liever wilt besteden aan uw werkelijke bedrijfsactiviteiten? Komt bij u de boekhouding niet altijd gelegen waardoor u wel eens achterstanden heeft opgelopen en daarmee nog verder van huis was?

Wij weten als geen ander dat voor veel ondernemers de administratie bijhouden een hele klus is; de verkoopfacturen opstellen en inboeken, de inkoopfacturen, de losse bonnetjes, het vaak dagelijks bijhouden van de bankafschriften et cetera.

Jacobs Advies- en Administratiekantoor neemt u graag het administratieve en fiscale werk uit handen. Wij werken voor een groot deel digitaal en kunnen u op een eenvoudige en overzichtelijke manier op de hoogte houden van de status van uw boekingen. Zo bent u altijd op de hoogte van uw verkoopresultaten, kosten en winst en liggen er geen onverwachte verassingen op de loer.

 

Wij verlenen onder andere de volgende diensten:

 • Geheel of gedeeltelijk bijhouden van uw administratie.
 • Verzorgen van ondersteuning bij het in eigen beheer bijhouden van de administratie.
 • Verzorgen van uw aangifte omzetbelasting.
 • Opstellen van liquiditeits- en exploitatiebegroting.
 • Opstellen van tussentijdse managementoverzichten (maand, kwartaalrapportering).

 

Tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek bespreken we graag uw wensen en geven u advies over hoe wij u het beste kunnen ontzorgen.

Als u kiest voor Jacobs Advies- en Administratiekantoor kunt u gebruik maken van tijdbesparende online administratiesoftware.

Een korte vraag? Stel hem hier!

  Jacobs Advies- en Administratiekantoor

  De Trompet 1757
  1967 DB Heemskerk
  0251-760096
  info@jacobskantoor.nl

  Onze service is transparant en deskundig

  Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes