Fiscale diensten

Jacobs Advies- en Administratiekantoor denkt met u mee

Alleen het voeren van een overzichtelijke administratie is niet voldoende. Er zijn ook fiscale handelingen nodig voor uw onderneming. Zo dient u belasting te betalen over het inkomen dat u uit uw onderneming haalt in de vorm van inkomstenbelasting en/of vennootschapsbelasting. Ook over het inkomen van werknemers moet belasting worden afgedragen, zogenaamde loonbelasting. 

Maar de belasting waar u als ondernemer het meeste mee te maken heeft is de omzetbelasting, oftewel de btw. U berekent deze btw aan uw klant en geeft dit periodiek op aan de belastingdienst, onder aftrek van btw die u zelf heeft uitgegeven.

Wij verzorgen graag al deze fiscale diensten voor u. Naast het ontzorgen denken we ook met u mee. Door onze jarenlange ervaring kunnen we u alles vertellen over fiscale voordelen, waar u met uw onderneming optimaal gebruik van kunt maken.

Wilt u meer weten over de fiscale diensten van Jacobs Advies- en Administratiekantoor? Wij spreken u graag tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij ons op kantoor in Heemskerk.

Jacobs Advies en Administratiekantoor te Heemskerk voor mkb ondernemers

Inkomstenbelasting

Natuurlijke personen die in Nederland wonen of inkomsten hebben in Nederland betalen inkomstenbelasting. Hierbij kun je denken aan particulieren, ZZP-ers, eigenaren van een eenmanszaak of vennoten van een VOF. Wij verzorgen graag uw inkomstenbelasting. Hoe dat in zijn werk gaat? Neem contact met ons op en we informeren u graag.

Vennootschapsbelasting

Een bedrijf in de vorm van een BV of NV dat winst maakt moet vennootschapsbelasting (Vpb) betalen. Als je vennootschapsbelasting moet betalen is kan het je veel kopzorgen besparen om een goede en duidelijke fiscaal adviseur te betrekken. Jacobs Advies-en Administratiekantoor helpt u hier graag mee!

Omzetbelasting

Als ondernemer moet je meestal omzetbelasting (btw) berekenen. Uw bedrijf berekent deze btw in de prijs en u bent verantwoordelijk om dit bedrag vervolgens periodiek af te dragen aan de Belastingdienst. De btw die u betaald heeft over gekochte goederen of afgenomen diensten mag in mindering worden gebracht. Wij verzorgen graag uw omzetbelasting aangifte. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Loonbelasting en sociale verzekeringen

De loonbelasting is een voorheffing op de inkomstenbelasting. Elke werknemer die salaris geniet moet loonbelasting betalen. Deze belasting wordt ingehouden door de werkgever op het salaris. Wij kunnen de loonbelasting voor u verzorgen. Ook voor de gehele salarisadministratie kunt u bij ons terecht. 

Benieuwd hoe we dit doen? Snel, duidelijk en zonder gedoe? Neem dan contact met ons op.