Over ons

Jacobs Advies- en Administratiekantoor maakt het u graag gemakkelijk

Allround, dynamisch, persoonlijk en betrouwbaar! Dat is Jacobs Advies- en Administratiekantoor.

Opgericht door Ron Jacobs op 1 januari 2008.

Inmiddels uitgegroeid tot een klein team van 3 medewerkers met een informele sfeer en een direct taalgebruik. Ons team bestaat uit ervaren, betrokken en enthousiaste mensen. Door onze aanpak kunnen wij u die diensten leveren die voor uw bedrijf belangrijk zijn. Daarom beginnen wij altijd eerst met een kennismakingsgesprek.

Wij zijn gespecialiseerd in het ondersteunen van mkb-bedrijven met ‘complexe’ administraties (denk hierbij bijvoorbeeld aan administraties voor productie-en installatiebedrijven). Maar wij werken ook heel graag voor eenmanszaken en internationale bedrijven. Voor zeer complexe of specialistische vraagstukken worden wij gesteund door vakspecialisten op allerlei gebieden. Hierdoor kunnen wij u volledig ontzorgen op alle niveaus van uw financiële bedrijfsvoering.

Jacobs Advies en Administratiekantoor te Heemskerk voor mkb ondernemers

Ron Jacobs

Ik werk inmiddels al meer dan 25 jaar op financieel en administratief gebied. Ik begon mijn carrière als boekhouder in het bedrijfsleven: eerst bij een multinational en later als leidinggevende bij een internationaal handels- en productiebedrijf. Hierdoor ben ik allround in administratie en boekhouding.

In 1997 ben ik overgestapt naar de accountancy.

Ik heb diverse financiële en fiscale opleidingen gevolgd en heb mezelf steeds verder ontwikkeld als financieel specialist én sinds 2008 ook als ondernemer.

Het contact met de ondernemer zelf vond ik altijd het leukst en interessantst in mijn werk, en dit vind ik nog steeds. Vandaar dat ik indertijd de overstap heb gemaakt naar een eigen kantoor. Nu kan ik nog meer naast relaties en ondernemers staan en hen nog beter adviseren en met hen samenwerken.

“Ken je klant” is voor mij een belangrijke uitdrukking. Het is voor mij de basis van een goede samenwerking met de klant. Zodat we samen doelen kunnen stellen met het vizier op de toekomst. Op zowel zakelijk als privé gebied.

Ron Jacobs van Jacobs Advies en Administratiekantoor te Heemskerk