Financieel

Jacobs Advies- en Administratiekantoor helpt u graag met uw financiële administratie.

Waar loopt u tegenaan op financieel of administratief gebied? Bent u op zoek naar een boekhouder die ‘over uw schouder’ meekijkt? Of wilt u uw gehele administratie uitbesteden? Of heeft u vooral hulp nodig bij het opmaken van uw financiële rapportages?

Bij ons is alles op financieel, administratief en fiscaal gebied mogelijk.

Ons motto is ‘ken je klant’. Wij weten precies wat wij voor u kunnen betekenen en samen gaan we kijken wat u wilt dat we voor u gaan uitvoeren. Wij leggen u uit welke keuzes gemaakt kunnen worden en wat de voordelen en financiële consequenties zijn van deze keuzes.

Wij hebben een uitgebreide kennis van digitale administratiesystemen voor mkb bedrijven en voor zelfstandigen. Zo werken wij al jaren met de pakketten van Reeleezee, Exact Online en e-Boekhouden. U kunt zelf ook een licentie hebben op deze pakketten zodat u dagelijks inzage heeft via het platform. Wij noemen dit ook wel eens de digitale cockpit.

Tijdens een kennismakingsgesprek horen we graag uw verhalen en kijken we hoe we u verder kunnen helpen met uw boekhouding.

Jacobs Administratie

Administratie

Door onze jarenlange ervaring en deskundigheid weten wij hoe u netjes uw administratie op orde kunt hebben en houden. We helpen dan ook graag. Dit doen we met verschillende geautomatiseerde boekhoudprogramma’s.

Jaarrekening

De jaarrekening is een financieel eindverslag van uw onderneming. Het geeft de financiële ontwikkeling  van uw bedrijf in het desbetreffende boekjaar weer. Wij helpen u graag met het opstellen van uw jaarrekening.

Loonadministratie

Heeft u personeel? Dan dient u een loonadministratie bij te houden. Daar komt best veel bij kijken. Wij hebben ervaring met loonadministratie en informeren u graag hoe we u hiermee kunnen helpen.

Financiële rapportages

Wilt u vaker dan 1x per jaar inzage in hoe het met uw onderneming gaat op financieel gebied? Wij verzorgen graag periodieke rapportages voor u waarbij u inzage krijgt in uw omzet, winst en kosten.