Jaarrekeningen

Jaarrekeningen voor uw bedrijf

Heeft u een uitgebreide jaarrekening nodig voor een kredietaanvraag? Of heeft u een toelichting nodig op uw winst-en verliesrekening? Wij regelen naast de ‘standaard’ jaarrekeningen bestaande uit een winst-en verliesrekening en balans, ook uitgebreide rapporten voor onze mkb-klanten uit de regio Heemskerk. Ook verzorgen we de KvK deponeringen voor onze klanten.

De jaarrekening is een financieel eindverslag van uw onderneming. Het geeft weer wat de financiële ontwikkelingen zijn geweest in het desbetreffende boekjaar. Het is dan ook een belangrijk document.

Ook ZZP-ers / éénmanszaken hebben een jaarrapport nodig, onder andere voor de aangifte van de Inkomsten Belasting (IB). Meestal is dan een eenvoudig rapport voldoende en is geen uitgebreide jaarrekening nodig. Wij vertellen u graag wat voor u de meest gunstige oplossing is. 

Jaarrekening bij bedrijfsgroei

De financiële jaarrekening is een goed uitgangspunt voor innovatieve en strategische beslissingen. Denk bijvoorbeeld aan het doen van investeringen of aan uitbreidingsplannen of het ontwikkelen van nieuwe bedrijfsactiviteiten. Banken en andere kredietverstrekkers verwachten optimale helderheid en betrouwbare cijfers.

Daarmee zeggen we het eigenlijk al. Een goede, duidelijke jaarrekening vormt een stevig fundament voor uw bedrijf.

Wilt u weten hoe Jacobs Advies- en Administratiekantoor u kan helpen met uw jaarrekening? Neem dan contact met ons op.

Een korte vraag? Stel hem hier!

  Jacobs Advies- en Administratiekantoor

  De Trompet 1757
  1967 DB Heemskerk
  0251-760096
  info@jacobskantoor.nll

  NOAB Gecertificeerd

  Onze service is transparant en deskundig

  Schrijf nu in voor onze nieuwsbrief