Ondernemer in beweging

Ondernemer in beweging

‘Inmiddels alweer zes jaar geleden ben ik klant geworden bij Boekestijn Administraties. Als startende ondernemer was alles met betrekking tot de financiële administratie redelijk nieuw voor me. En ik zat natuurlijk niet te wachten op fouten met belastingteruggaves, aangiften en ga zo maar door. Ik kwam via de informele weg in contact met Michel. Het eerste contact gaf mij meteen een vertrouwd gevoel. Wanneer ik nu een vraag heb, kan ik direct bij iemand terecht en ik weet dat alle zaken rondom mijn financiële administraties gewoon goed verlopen’.

 Jurren van Vondelen – Tennisschool Floow Academy

Even binnenkijken bij Boekestijn Administratiekantoor, check hier het filmpje van hun kantoor.

Het bericht Ondernemer in beweging verscheen eerst op NOAB.