Start Benchmark Kantoorcijfers 2023

Start Benchmark Kantoorcijfers 2023

’s-Hertogenbosch / Zwolle, 8 juni 2023

De Benchmark Kantoorcijfers 2023 wordt 10 juni a.s. weer opgestart onder mkb accountants- en administratiekantoren van Fiscount en NOAB. Deze online benchmarktool geeft een representatief inzicht in de positie van de kantoren én die van hun concurrenten. Ook komen kantoorexploitatie, tarieven, vergelijkingen en trends & ontwikkelingen aan bod. Daarnaast wordt aandacht besteed aan vergrijzing, adviesomzet en investeringen. Zo’n 700 accountantskantoren en 1.000 administratiekantoren ontvangen een uitnodiging om aan de benchmark deel te nemen.

Inzien resultaten
Deelnemers kunnen de resultaten van de benchmark kosteloos en op verzoek inzien. Tot
1 september kunnen deelnemers de benchmark ‘Kantoorcijfers 2023’ online invullen. Daarna worden alle data grondig geanalyseerd en de resultaten gedeeld met de deelnemers.

Zelf analyses maken
Deelnemers kunnen zelf bepalen welke cijfers zij willen inzien aan de hand van verschillende selectiecriteria zoals kantoorgrootte, regio en soort kantoor. Kantoren kunnen dan zelf zien waar zij staan ten opzichte van hun concurrentie. De gedetailleerde analyses brengen ook mogelijke verbeterpunten van het kantoor in kaart. Daarnaast is het mogelijk om meerdere analyses te maken om zo vanuit diverse invalshoeken naar resultaten en mogelijkheden te kijken.

Meer informatie
Aangesloten Fiscount- en NOAB-kantoren die niet deelnemen, ontvangen in het najaar een samenvatting van de belangrijkste uitkomsten en conclusies van de benchmark.

Ook niet aangesloten kantoren die graag de resultaten willen inzien kunnen contact opnemen. Hier vind je meer informatie en kun je een voorbeeldrapport inzien.


Ga terug naar het nieuwsoverzicht.

Het bericht Start Benchmark Kantoorcijfers 2023 verscheen eerst op NOAB.