Start Benchmark kantoorcijfers 2024

Start Benchmark kantoorcijfers 2024

’s-Hertogenbosch / Zwolle, 6 juni 2024

Fiscount en NOAB starten weer met de Benchmark Kantoorcijfers! Vanaf zaterdag 8 juni a.s. nodigen we mkb accountants- en administratiekantoren van Fiscount en NOAB uit om deel te nemen aan deze uitgebreide online benchmarktool. Ruim 700 accountantskantoren en ruim 1.000 administratiekantoren ontvangen een uitnodiging voor deelname. De benchmark biedt een representatief inzicht in de prestaties van je eigen kantoor en die van je concurrenten. Onderwerpen als kantoorexploitatie, tarieven, vergelijkingen, trends & ontwikkelingen, vergrijzing, adviesomzet en investeringen komen allemaal aan bod.

Inzien resultaten
De resultaten van de benchmark zijn kosteloos en op verzoek in te zien door de deelnemers. Tot 1 september hebben de kantoren de tijd om de vragenlijst voor de benchmark ‘Kantoorcijfers 2024’ online in te vullen. Na deze periode worden alle gegevens grondig geanalyseerd en de uitkomsten gedeeld met de deelnemers.

Zelf analyses maken
Deelnemers hebben de mogelijkheid om zelf te bepalen welke cijfers ze willen bekijken door middel van verschillende selectiecriteria zoals kantoorgrootte, regio en soort kantoor. Hiermee kunnen kantoren hun positie vergelijken met die van hun concurrentie en verbeterpunten identificeren. Ook kunnen meerdere analyses gemaakt worden om de resultaten en mogelijkheden vanuit diverse invalshoeken te beoordelen.

Meer informatie
Aangesloten Fiscount- en NOAB-kantoren die niet deelnemen, ontvangen in het najaar een samenvatting van de belangrijkste bevindingen en conclusies van de benchmark.

Ook niet aangesloten kantoren die geïnteresseerd zijn in de resultaten kunnen contact met ons opnemen. Hier vind je meer informatie en kun je een voorbeeldrapport van de benchmark inzien.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met:
NOAB: 073 – 614 14 19 of info@noab.nl


Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Het bericht Start Benchmark kantoorcijfers 2024 verscheen eerst op NOAB.