Twee NOAB-kantoren vallen onder winnaars Exact Cloud Award: Amolé Financial Services en Baskuul Adviseurs

Twee NOAB-kantoren vallen onder winnaars Exact Cloud Award: Amolé Financial Services en Baskuul Adviseurs

Dit jaar organiseerde Exact de elfde editie van de Exact Cloud Award-verkiezing. NOAB is trots op deze twee kantoren en feliciteert Amolé Financial Services en Baskuul Adviseurs met hun welverdiende overwinningen in de Exact Cloud Award-verkiezing.

Publieksfavoriet: winnaar Crowd Award
Amolé Financial Services werd bekroond met de Crowd Award, wat aantoont dat ze een favoriet zijn bij het publiek. Het kantoor staat bekend om zijn proactieve en vakkundige advies, waarmee ze hun klanten volledig ontzorgen. Persoonlijk, professioneel en flexibel zijn de sleutelwoorden die de nauwe samenwerking tussen Amolé Financial Services en hun klanten typeren.

Winnaar Cloud Award voor Innovatie
Daarnaast is Baskuul Adviseurs de terechte winnaar van de Cloud Award voor Innovatie, oordeelt de jury: “Baskuul is een pionier geweest in de volledige transitie naar de Accountancy suite van Exact Online. Tijdens hun ontdekkingstocht zijn ze een voorbeeld geweest voor andere kantoren waarbij de opgedane kennis hartelijk gedeeld werd. Hierdoor is zowel hun eigen transitie als die van anderen kantoren soepel verlopen.”


Ga terug naar het nieuwsoverzicht.

Het bericht Twee NOAB-kantoren vallen onder winnaars Exact Cloud Award: Amolé Financial Services en Baskuul Adviseurs verscheen eerst op NOAB.