Welkom nieuwe collega; Harjit Kaur

Welkom nieuwe collega; Harjit Kaur

Vandaag werpen we een schijnwerper onze nieuwste collega: Harjit Kaur. Met een rijke ervaring in de administratieve sector en een diepgewortelde passie voor teamwork, belooft Harjit een waardevolle versterking te zijn voor ons team bij Jacobs Advies- en Administratiekantoor.

Ron: Welkom, Harjit, bij Jacobs Advies- en Administratiekantoor! Kun je ons meer vertellen over jezelf en je achtergrond in de administratieve sector?

Harjit Kaur: Dank je wel! Ik ben verheugd om deel uit te maken van dit team. Na het afronden van mijn opleiding Bedrijfseconomie, zette ik direct mijn eerste stappen in de administratieve sector. Met 15 jaar aan accountancy-ervaring op mijn naam, heb ik mijn vaardigheden en expertise ontwikkeld. Naast mijn professionele werkzaamheden ben ik ook moeder van een prachtige dochter.

Ron: Dat klinkt indrukwekkend, Harjit! Op welke manier denk je jouw ervaringen en vaardigheden in administratie te kunnen inzetten om bij te dragen aan het succes van ons team?

Harjit Kaur: Succes binnen een team vergt een voortdurende inspanning en toewijding. Mijn ruime ervaring in de accountancy zal absoluut bijdragen aan het succes van het Jacob’s team. Ik ben van plan mijn kennis te delen, verantwoordelijkheden op me te nemen en nauw samen te werken met mijn collega’s.

Ron: Dat klinkt veelbelovend! Zijn er specifieke projecten of taken waar je bijzonder enthousiast over bent om aan te werken binnen ons kantoor?

Harjit Kaur: Absoluut, ik kijk erg uit naar het hybride werken, waarbij we zowel vanuit kantoor als vanuit huis werken. Deze flexibele werkbenadering biedt uitgelezen kansen om efficiëntie te bevorderen en een gezonde balans tussen werk en privé te handhaven.

Ron: Uitstekend! Heb je ervaring met bepaalde software of tools die we hier gebruiken? Zo ja, welke?

Harjit Kaur: Jazeker, ik ben goed bekend met Exact Online en kijk ernaar uit om mijn kennis verder uit te breiden naar andere softwarepakketten zoals Yuki, e-boekhouden en Reeleezee. Ik ben ervan overtuigd dat deze hulpmiddelen onze werkprocessen aanzienlijk kunnen optimaliseren.

Ron: Dat klinkt als een waardevolle aanvulling op ons team. Zijn er specifieke langetermijndoelen die je voor jezelf hebt gesteld in je carrière?

Harjit Kaur: Zeker, ik heb het voornemen om mijn expertise op fiscaal gebied verder te ontwikkelen en aanvullende opleidingen te volgen om mijn kennis te vergroten. Ik geloof dat voortdurende groei en leergierigheid essentieel zijn voor een succesvolle carrière in de administratieve sector.

We heten Harjit Kaur van harte welkom in ons team bij Jacobs Advies- en Administratiekantoor. Met haar aanzienlijke ervaring, enthousiasme voor hybride werken en bereidheid om nieuwe tools te verkennen, is ze zonder twijfel een kostbare aanwinst voor ons team en een troef voor onze gewaardeerde klanten. We kijken vol verwachting uit naar de positieve invloed die Harjit zal hebben op ons kantoor en de waardevolle bijdragen die ze zal leveren aan onze lopende projecten.